Υλικά:
200gr γαρίδες (ξεφλουδισμένες)
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
2-3 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές
1 ποτηράκι άσπρο κρασί
1 κουτί χυμό ντομάτας
μαϊντανός ψιλοκομμένος
ρίγανη
πάπρικα
μπούκοβο (προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και τις πιπεριές και μόλις γυαλίσει το κρεμμύδι προσθέτουμε τις γαρίδες και αφήνουμε να βράσουν λιγάκι.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα μυρωδικά στο τηγάνι.
Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και λίγο νερό και ανακατεύουμε καλά, αφήνουμε να βράσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά περίπου 5 λεπτά.
Τέλος χαμηλώνουμε την ένταση στο μισό και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα για 15-20 λεπτά.
200gr γαρίδες (ξεφλουδισμένες)
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
2-3 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές
1 ποτηράκι άσπρο κρασί
1 κουτί χυμό ντομάτας
μαϊντανός ψιλοκομμένος
ρίγανη
πάπρικα
μπούκοβο (προαιρετικά)
αλάτι
πιπέρι
λάδι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το σκόρδο και τις πιπεριές και μόλις γυαλίσει το κρεμμύδι προσθέτουμε τις γαρίδες και αφήνουμε να βράσουν λιγάκι.
Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τα μυρωδικά στο τηγάνι.
Προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας και λίγο νερό και ανακατεύουμε καλά, αφήνουμε να βράσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά περίπου 5 λεπτά.
Τέλος χαμηλώνουμε την ένταση στο μισό και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα για 15-20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου