Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Τορτελίνια

Υλικά:
1 συσκευασία τορτελίνια (σπανάκι και ρικότα)
100 gr ρόκα
10 ντοματίνια κομμένα στην μέση
1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Αλάτι, Πιπέρι
Λάδι

Εκτέλεση:
Σε κατσαρόλα βράζουμε τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και μόλις είναι έτοιμα τα σουρώνουμε και τα αφήνουμε στην άκρη.
Στην ίδια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο λάδι και μόλις κάψει ρίχνουμε το κρεμμύδι να τσιγαριστεί και μετά από λίγο ρίχνουμε και τα ντοματίνια. Τέλος ρίχνουμε και την ρόκα και λίγο αλάτι να μαραθεί και ανακατεύουμε καλά για να μην κολλήσει.
Κλείνουμε την φωτιά και προσθέτουμε τα τορτελίνια, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και παρμεζάνα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου