Υλικά (4 μερίδες)
500gr πέννες
200 gr τόνος κονσέρβας
3 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
125 gr πράσινα φασολάκια βρασμένα κομμένα σε μικρά κομμάτια
μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
100gr γιαούρτι
χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα σουρώνουμε. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού τις ντομάτες τα φασολάκια τις ελιές τις πιπεριές τα κομμάτια του τόνου και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
500gr πέννες
200 gr τόνος κονσέρβας
3 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
125 gr πράσινα φασολάκια βρασμένα κομμένα σε μικρά κομμάτια
μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
100gr γιαούρτι
χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα σουρώνουμε. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού τις ντομάτες τα φασολάκια τις ελιές τις πιπεριές τα κομμάτια του τόνου και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου