Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Τονοσαλάτα με ζυμαρικά

Υλικά (4 μερίδες)
500gr πέννες
200 gr τόνος κονσέρβας
3 ντομάτες κομμένες σε μικρά κομματάκια
2 πιπεριές Φλωρίνης κομμένες σε λωρίδες
125 gr πράσινα φασολάκια βρασμένα κομμένα σε μικρά κομμάτια
μαύρες ελιές χωρίς κουκούτσια
100gr  γιαούρτι
χυμό από μισό λεμόνι
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα σουρώνουμε. Τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού τις ντομάτες τα φασολάκια τις ελιές τις πιπεριές τα κομμάτια του τόνου και το γιαούρτι. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου