Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Σολομός στο τηγάνι

Υλικά: 
2 φιλέτα σολομός με την πέτσα 
σάλτσα σόγιας
2 κουταλιές μέλι
2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
σάλτσα teriyaki
πιπέρι
πάπρικα
Λάδι


Εκτέλεση:
Μαρινάρουμε τα φιλέτα με τις σάλτσες, το μέλι, την πάπρικα, το σκόρδο και  το πιπέρι για 2-3 ώρες.  
Ρίχνουμε λίγο λάδι στο τηγάνι και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί  ρίχνουμε τα φιλέτα με την πέτσα προς τα πάνω και τα ψήνουμε για 5 λεπτά γυρνώντας τα από όλες τις πλευρές.
Συνοδεύουμε με ρύζι ή σαλάτα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου